Tässä on siis tämä näiden Oreoiden perusohje, ns. pohja, jota tulen käyttämään Oreo-postauksissa aina hiukan muunneltuna. Lisäsin tämän ohjeen siksi, että voin aina linkittää tämän uuteen Oreo-postaukseen, jotta ei tarvitse aina kirjoittaa uudestaan tätä :D
n.20 keksiä
250 g margariinia
0.9 dl fariinisokeria
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1 rkl vanilja-aromia (Dr. Oetker)
8 dl Jauhoja
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
1. Sekoita sähkövatkaimella kulhossa pehmitetty margariini ja sokerit.
5. Rouhi suklaa.
6. Alusta taikina pyöreäksi palloksi kulhon pohjalle ja lisää suklaa.
7. Laita jääkaappiin n.10 minuutiksi.
Heip!
VastaaPoistaMaukkaan oloisia reseptejä. Mutta tästä perustaikinan ohjeesta on jäänyt suklaan määrä pois! :)
t. Leipurikissa
Hei! Kiitoksia vaan :) Ohjeesta on jätetty suklaan määrä tarkoituksella pois, sillä se ei ole variaatioissa aina sama. Yleensä käytän oreoissa 200g suklaata oli se sitten tummaa- tai valkosuklaata, mutta jos joskus päätänkin laittaa vaikka vain 150g olen nähnyt kätevämmäksi lisätä suklaan määrän jokaiseen variaatioon erikseen :)
VastaaPoista