torstai 19. tammikuuta 2012

Blueberry Coulis (Mustikka coulis)



Tein tämän couliksen aiemmin tekemäni valkosuklaakakun kaveriksi. Kakku oli mielestäni liian tuhti ja makea ja tarvitsi jonkun kastikkeen seurakseen. Mustikka coulis oli hyvä kumppani VKK:lle, koska se ei ole liian voimakkaan makuinen. Kuten aiemmin tekemäni vadelma coulis, mustikka coulis on
helppo ja nopea tehdä.



3dl mustikoita
3rkl vettä
(Ripaus sokeria)



1. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta.
















2. Siivilöi ja laita takaisin kattilaan. Keitä kokoon kunnes kastike on hiukan saennut. Jäähdytä ja tarjoile.




I made this coulis because the White Chocolate Cake I made before was too sweet and overbearing for my taste. This went perfectly with it bc the flavour wasn't too strong. It was easy to make and you'll need to do it if you want to take another piece of the WCC on the same sitting :)

3dl blueberries
3tbs water
(Touch of Sugar)

1. Put all the ingredients into a pan and bring into a boil.

2. Run the coulis trough a sieve and save the liquid. Put it into a pan and reduce it a little.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti