Siskoni valmistui tänä talvena ammattikorkeakoulusta ja pidimme sen kunniaksi isot juhlat kotonamme. Minun huolekseni oli jätetty jälkiruoka ja kahvipöytä. Sacher- ja porkkanakakun lisäksi, kahvipöydässä oli siskoni toiveiden mukaan pienikokoisia kuppikakkuja. Kuulostaa yksinkertaiselta, olematta kuitenkaan sitä :D Tein näistä kuppikakuista nimittäin neljä erilaista koeversiota; erilaisin sisällyksin ja kuorrutuksin. Siskoni toiveena oli, että kuppikakuista voisi saada assosiaation koralliin, ja, että ne kimaltaisivat. Confetin suurkuluttajana näiden toiveiden toteutus ei lopulta tuottanut ongelmia. Muffinssien ohje on sama kuin täällä, mutta kuorrutteet ovat tietysti erivärisiä, kimalteen kera. Myöskin osio, jossa osa suklaasta laitetaan "sydämeksi" on jätetty pois,sillä muffinssit olivat niin pieniä! Sen sijaan laitoin taikinaan ohjeen mukaisesti suklaata, ja "sydämeksi" pienet palat joko Geishaa tai minttusuklaata. Normaalista puolikkaasta muffinitaikinasta tulee 20 pikkumuffinia.
PS. Ylpeänä voin kertoa, että tuttumme, joka on ammatiltaan kokki, sanoi, että nämä muffinit ovat hienoimpia muffineja, mitä hän on ikinä nähnyt. Lämmittää leipurin sydäntä <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti