sunnuntai 5. elokuuta 2012

Italian Mozarella Salad (Italialainen Mozzarellasalaatti)



Nyt virkistyneenä palaan kesätauolta taas tänne pistämään ruokakuulumisia! On ollu kyllä ehkä elämäni mahtavin kesäloma, johon on sisältynyt mökkeilyä, festarit, mummola, matkailua ja uusia tuttavia sekä ihania herkkiä hetkiä <3
Asiaan... Olimme siis perheeni, setäni ja serkkuni kanssa viikon Italian pohjoisosassa Oggebbiossa. Olimme vuokranneet sieltä kämpän Interhome järjestön kautta. Meillä oli siis ihan normaalisti kaikki keittiöt sun muut, joten teimme esim. iltapalat siellä itse, muuten söimme ulkona. Löysin kaupasta pussin, jossa oli 5 mozzarella palloa siinä yhdessä pussissa! Pakkohan se oli ostaa ja väsätä salaattia! Löysimme myös kaupasta ihan aitoa pestoa, ei mitään tehdasmömmöä vaan ihan oikeanlaista, joten sitä oli sitten pakko pistää mukaan <3 Ohje siis omasta päästä taas vetäisty!















3 mozzarella palloa
1prk kirsikkatomaatteja
ruukullinen basilikaa
3rkl pestoa
rosmariiniöljyä/ sitruuna-/oliivi-
mustapippuria
(salaattia (esim.jäävuori))

1. Pilko mozzarellat haluamasi kokoisiksi paloiksi.















2. Pese ja halkaise tomaatit.
















3. Lado ensin mozzarellat vadin pohjalle, sitten tomaatit ja sekoita.

4. Lisää basilikan lehtiä ja mustapippuria. Tee pestosta raitoja salaatin päälle ja ripottele lopuksi öljyä kruunaamaan komeuden. Nauti foccaccian kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti