tiistai 14. elokuuta 2012

Mushroom Crêpes (Sienitäytteiset krepit)



Olin yksin kotona kesäloman alussa muutaman päivän. Yhtenä päivänä olin ihan hukassa mitä söisin kunnon ruoaksi. Onneksi muistin sitten, että meillä oli vielä kesäkurpitsa ja pakasteessa sieniä, niistähän saisi jotain! Päädyin sitten tekemään kreppejä jotka onnistuivatkin tosi hyvin! Lettujen ohje sama mitä paprikakrepeissä aiemmin, mutta tein ½ annoksen, siksi kuvissa vain esim. 1 kesäkurpitsa.
















6-8 lettua

Letut:

5dl maitoa
2 munaa
3dl sämpyläjauhoja
1tl suolaa
1rkl öljyä

Täyte:

2 kesäkurpitsaa
4dl sieniä (paistettuna)

2dl juustoraastetta



1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita maito, munat, jauhot ja suola kulhossa.

2. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja paista rasvassa. Lisää sienet lopussa niin, että maut sekoittuvat. Mausta suolalla ja pippurilla, jätä hautumaan.




3. Paista letut öljyssä.
















4. Jaa täyte tasan letuille, kääri ne rullalle ja laita vuokaan. Laita juustoraaste lettujen päälle ja paista 15 min uunin keskitasolla.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti