perjantai 13. tammikuuta 2012

Blue Cheese Sauce with Pasta (Sinihomejuustokastike pastan kera)


Siskoni pitää sinihomejuustosta, joten ei ole ihme, että viettäessäni iltaa hänen luonansa sain luvan tehdä sinihomejuustokastikkeen pastan kaveriksi. Bechamelkastike on todella simppeli ja hyvä tähän, ja ei sitten muuta kuin lisäämään vain se sinihomejuusto ja valmis on! Ohjeen löysimme Paras keittokirja sarjan numero viitosesta.


Neljälle
100g sinihomejuustoa (Esim. Aura)
5dl maitoa
2rkl voita
2rkl vehnäjauhojaauhoja
1 Nippu ruohosipulia
suolaa
valkopippuria


1. Sulata voi kattilassa ja sekoita jauhot joukkoon. Sammuta levy ja sekoittele seosta muutaman minuutin ajan. Lisää maito koko ajan sekoittaen, suola ja hieman valkopippuria. Anna kiehua hiljalleen 10-15min.
















2. Lisää sinihomejuusto muruina kastikkeeseen ja sekoita.















3. Silppua ruohosipuli ja lisää kastikkeeseen tai silppua erilliseen kulhoon. Tarjoa pastan kera.

My sister loves blue cheese. So when I was at her place she asked me to do this with pasta. And I did :D This sauce is very easy and doesn't take long to make.


100g Blue cheese
5dl milk
2rkl flour
2rkl butter
a bunch of chives
salt
white pepper

1. Melt the butter in a saucepan, add the flour. Take away from the heat and stir the mixture a couple of minutes. Add the milk, salt and white pepper. Let it boil 10-15 minutes.

2. Crumble the cheese and add to the sauce. 

3. Shred the chives and add to the sauce. Serve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti