sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Chorizoquesadillas (Chorizoquesadillat)

 
 
Selasimme siskoni kanssa tässä yksi päivä Love Food - kirjoja (joista kerroin aiemmin) eteemme osui Chorizo-juustoquesadillat ja päätimme kokeilla niitä. Laitoimme quesadillat paistamisen jälkeen uunivuoassa uuniin (75asteseen 20min) ja folion alle, jotta ne pysyisivät lämpiminä. Ohje on vähän tuunattuna otettu Love Food - "meksiko" kirjasta. Oli erittäin positiivinen, uusi ruokakokeilu :)
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4:lle.

115g mozzarella-juustoa raastettuna
115g cheddar-juustoa raastettuna
225g chorizomakkaraa
4 kevätsipulia
1.5 tuoretta vihreää chiliä
Hyppyselliset suolaa
Hyppyselliset mustapippuria
8 vehnätortillaa
Oliiviöljyä
1 Lime
 
1. Kuori chorizot ja kuutioi pieniksi paloiksi
















2. Poista chilistä siemenet ja hienonna se, sekä kevätsipulit 


 
 
 3. Laita juustoraasteet, makkara, hienonnetut kevätsipuli sekä chili, suola ja pippuri kulhoon ja sekoita.
 

 
4. Jaa täyte tasan neljälle tortillalle ja aseta kansiksi loput neljä tortillaa.
 
 
 
 
 
 













5. Sivele esim. pullasudilla öljyä paistinpannulle tasaisesti ja nosta varovasti yksi quesadilla kuumalle pannulle. Paista keskilämmöllä quesadillaa, kunnes reuna alkaa rapeutua ja ruskistua (n. 3min). Käännä varovasti ja paista toinen puoli.


 
 

 

 
6. Voit pitää quesadillat uunissa, jotta ne pysyvät lämpiminä (folion alla). Tarjoile quesadillat limelohkojen ja esim. vihersalaatin kera.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti