sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ajatuksia #3

 
Kuva Googlesta



Okei kuten huomaamme, tämä mun "kirjoitan mun ajatuksia ruoasta ja hyvinvoinnista kerran viikossa" ei ihan toiminut :D Nyt päätin kuitenkin, että sen sijaan että lupaisin tehdä niin, teen niin aina silloin kun on fiilistä siihen, toimii paremmin mulle ;)

Kesä oli ihana, siis ihan paras, se täytyy kyllä myöntää. Kesä oli myös stressaava, uuvuttava ja muutoksia pullollaan. Nyt tilanne on kuitenkin tasoittunut ja oon saanut elämäni taas hallintaan. Sain työpaikan, ja itseasiassa oman autonkin, joten nyt kyllä menee hyvin! :) Olen töissä moottoritien varrella olevassa grilli-kahvilassa, ja tykkään kyllä työskennellä siellä. Työkaverit on ihan parhaita ja heidän kanssaan juttu luistaa aina ja asiakkaat nyt ovat ihan oma lukunsa, meidän vakkari-asiakkaita parempia tyyppejä saa kyllä hakea!

Kuitenkin on ollut yksi ongelma jonka kanssa on tultu kamppailtua. Hävikki. Mullahan on siis selkärankaan istutettu jo pienestä pitäen, että ruokaahan ei sitten heitetä roskiin, piste. Tämä on tuottanut ongelmia mm. siinä suhteessa, että ruokapaikoissahan sitä hävikkiä tulee ja ruokaa on pakko heittää roskiin, kun tuotteita saa myydä vain tiettyyn pisteeseen asti, eikä viallisia tuotteita (esim. väärän muotoisia ranskalaisia) voi myydä asiakkaille. No, olen mm. syönyt leivän, joka oli väärän muotoinen ja meinattiin heittää roskiin, tai kourallisen maalaisranskalaisia, kun annosta ojennettaessa osa tippui lattialle ja asiakkaalle tehtiin kokonaan uusi annos. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Tajusin sitten tällä viikolla, ettei näin voi jatkua. Olen todella tietoinen syömisistäni, ollut aina, ja nyt teen mitä, napostelen? Saan päivän mittaan hirveästi turhia, tyhjiä kaloreita ja pitkässä juoksussa nuo kalorit kertyvät kroppaan ja muuttuvat useiksi kiloiksi, hui!! Joten tein vaikealta tuntuvan periaatepäätöksen, joka ei sitten käytännössä ollutkaan vaikea - valitsen terveyteni. Valitettavasti, niin kamalalta kuin se tuntuukin, mieluummin heitän ne ranskalaiset roskiin kuin syön ne ja hankin ne lisäkilot ja ahdistuksen.
Joku voisi ajatella, ettei nyt pieni napostelu työpäivän mittaan ketään tapa. Ehkä ei, mutta matkallani kohti kiinteämpää ja lihaksikkaampaa vartaloa muutos lähtee pienistä askelista.

Ps. Tuon silti koirille (ja isälle) iltaisin meidän makkarahävikin ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, nauttikaa kylmenevästä syyssäästä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti