tiistai 16. elokuuta 2011

Mango Quark (Mangorahka)



Teemme todella usein perheen kanssa rahkaa. Siihen ei vain kyllästy. Mustikka, mansikka, banaani, omena, sekahedelmä, mango, persikka, vadelma...kaikkia mahdollisia hedelmiä ja marjoja uppoaa tähän jälkiruokaan. Halusimme siskoni kuitenkin jotain pientä vaihtelua, joten päätimme tehdä rahkan käyttäen mangoa, joka osoittautui todella hyväksi ideaksi! Kevyemmän version rahkasta saa, kun notkistaa sen maidolla/maitovaahdolla, ja pistää sokerin tilalle makeutusainetta.
















n.Kuudelle hengelle

2prk rahkaa (yhteensä 500g)
1 mangosose prk
1prk kuohu/vispikermaa
1 iso kypsä mango
2rkl sokeria
1tl vaniljasokeria

1. Kuori ja pilko mango pieniksi kuutioiksi.
















2. Vatkaa kerma, lisää rahka ja sokerit.
















3. Lisää mangosose ja mangokuutiot rahkaan.






















4. Maista ja lisää sokeria tarvittaessa. Tarjoile ja nauti!

(Jos käytät muita hedelmiä/marjoja, 2dl/1rahka prk on jonkinlainen ohjeellinen mitta siihen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti