perjantai 12. elokuuta 2011

Caesar Salad (Caesar Salaatti)



Yhdessä vaiheessa teimme joka viikko perheen kanssa Caesar salaatin, joten se oli sitten pakko laittaa tännekin. Tuo Kreikkalainen Salaattikastike saattaa ihmetyttää, mutta kannattaa kokeilla, se tuo ihanan pienen lisänsä salaatin makujen harmoniaan. Krutongeista pieni vinkki. Ne kannattaa pistää salaatin joukkoon/päälle vasta hetki ennen tarjoilua, muuten ne vettyvät ja maku ei ole mitenkään miellyttävä. Ne voi myös tarjota erillisestä kulhosta jos meinaa syödä salaattia vielä seuraavanakin päivänä.















6:lle nälkäiselle

800g-1kg Jyväbroileria
2pss parmesaanilastuja
1 kerä Jäävuorisalaattia
2pkt krutonkeja
1pullo kreikkalaista salaatinkastiketta
1pullo Caesar salaatinkastiketta


1. Irrota broilerista nahka, luut ja rustot. Leikkaa liha sen jälkeen pieniksi paloiksi.
















2. Pese salaatti hyvin ja pilko/ revi paloiksi. Laita puolet salaatista tarjoilukulhoon ja kaada Caesar-kastiketta puolipulloa salaatin päälle. Kaada kreikkalaista vain muutama raita ja sekoita.
















3. Laita puolet aiemmin käsitellystä broilerista salaattiin. Laita loppu salaatti, broileri ja Caesar-kastike kulhoon ja taas muutama raita kreikkalaista. Lisää parmesaani ja sekoita.

4. Anna olla jääkaapissa 5-10min vähintään. Lisää krutongit vasta hetki ennen tarjoilua.

2 kommenttia:

  1. nam tää näyttää niiiiin hyvältä!! voit tulla joskus meilleki tekee tota ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tulen tulen..sittenkun kerkeän :D

    VastaaPoista