torstai 2. helmikuuta 2012

Snow Oreos (Lumioreot)


Näin tämän kaiken lumen ja pakkasen kunniaksi kehittelimme uuden Oreo maun siskoni kanssa. Lumioreot ovat pohjasuklaaltaan valkosuklaata ja sisällä on ihana maitosuklaavalkosuklaa sydän. Voisi kuvitella, että valkosuklaan takia nämä olivat liian makeita, mutta jostain kumman syystä näin ei ollut. Yksi parhaimpia oreomuunnelmia ikinä!


n.20 keksiä

1 annos Oreotaikinaa
1 levy valkosuklaata (200g)
20 valko-maitosuklaanappia





1. Valmista taikina ohjeen mukaan.






7. Jaa taikina samankokoisiksi paloiksi ja pyörittele palloiksi. Ota yksi pallo käteeksi ja paina se kämmenellä littanaksi n. 7cm halkaisijaltaan kiekoksi.





8. Laita kiekon keskelle yksi valkomaitosuklaanappi. 




9. Nosta keksin reunat napin suojaksi ja pyörittele uudestaan palloksi.





10. Paista 200 asteessa keskitasolla ensin 5min. Käännä sitten keksit ja jatka paistamista alatasolla noin 2min.






3 kommenttia:

  1. Hei vau mikä ohje, ajattelin tesmaa mutta noita suklaakarkkeja ei tunnu löytyvän.. Käyköhän mikää muu niihin, kuten tavallinen suklaa sydämeksi?

    VastaaPoista
  2. Joo, siis ne napit on Ruotsista, joten ei ihme jos ei ole löytynyt! :) Ihan tavallinen maitosuklaa käy kyllä tosi hyvin kuten myös tummasuklaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää korjata tuohon edelliseen! Niitä nappeja löytyy Suomestakin, huomasin ihan sattumalta eilen Kampin Anttilan vieressä olevassa ruokakaupassa (onko se nyt sitten K-Market vai mikä :D), siellä irtokarkkien lähellä muiden konvehtien keskellä ne nököttivät :D

      Poista