sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Jauhelihatäytteiset letut - Minced meat Crêpes

 
 
 
 
Olimme viime kesänä kaverini mökillä tyttöporukalla viettämässä viikonloppua, josta jäi kyllä ihania muistoja <3 Mökillä (tai oikeammin huvilalla :D) oli myös erillinen rakennus, jossa oli mahdollisuus paistaa muurinpohjalettuja, tietysti tämä mahdollisuus oli käytettävä hyväksi ;) Kaverini oli pienenä ollessaan kirjoittanut ylös A4 - paperille ohjeen muurinpohjaletuille (jota äitinsä esitteli ylpeänä :D), joten käytimme sitten tietenkin sitä. Salaatin ja muutaman kylmän siiderin kanssa täydellinen kesäinen lounas oli valmis, tietenkään unohtamatta jälkiruoaksi hankkimaamme mutakakkua kera vaniljajäätelön nomnom <3
 
 
 
 
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6-8 lettua
 
2 munaa
1l maitoa
2 dl ohrajauhoja
2,5-3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl suolaa
 
Öljyä paistamiseen
 
Täyte:
 
400g jauhelihaa
2 sipulia
½ lihaliemikuutio
mausteita esim. mustapippuria, oreganoa yms.
ketsuppia
 
Juustoraastetta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Riko kananmunat maitoon ja riko rakennen huolellisesti vispilällä.
 
2. Lisää taikinaan jauhot ja suola. Paista letut pannulla kullanruskeiksi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota pannulla hetki ja lisää jauheliha. Lihan ollessa melkein kypsää, lisää lihaliemikuutio, mausteet sekä ketsuppi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Levitä lihatäytettä letuille ja rullaa ne tiiviisti kiinni. Laita letut vierekkäin vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 min. Nauti ;)
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti