maanantai 3. lokakuuta 2011

Chanterelle Sauce (Kanttarellikastike)



Tämä kastike on todella paksua ja hyvää! Äitini on tehnyt tätä siitä asti, kun pystyimme siskoni kanssa jotain normaalia syömään. Maku on niin pehmeä ja syksyinen! Tämä kastike sopii ihan kaiken lisäkkeeksi!Voit vähentää/lisätä sipulin määrää halutessasi ja tehdä kastikkeesta oman versiosi esim. suurustamalla siitä muhennoksen tai vähentämällä kanttarellien määrää ja lisäämällä muita sieniä.Kuten haluat :)
















n.½l kastiketta

1kg kanttarelleja
10g voita
1prk Flora 4% ruokakerma
4 pientä sipulia/ 1 iso
Mustapippuria
Suolaa

1. Puhdista ja pilko sienet vähän pienemmiksi.




2. Kuori ja silppua sipulit.
















3. Kuullota sipulit öljyssä ja lisää kanttarellit.
















4. Lisää kerma.
















5. Anna hautua n.10min. Tarjoa esim. kanan tai lihapullien lisäkkeenä.


                                                                                                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti