lauantai 15. lokakuuta 2011

Pepper Crêpes (Paprikaletut)



Viime viikolla oli siis eläin- ja luomuviikko. Ohjelmaa oli kuitenkin niin paljon, että en ehtinyt tehdä kasvisruokapostausta ennen kuin nyt. Elikkä... Eräs hyvä ystäväni on kasvissyöjä, joten teimme paprikalettuja hänen ollessaan meillä yötä. En saanut lopputuloksesta kovin hyvää kuvaa, mutta kyllä siitä sen idean saa selville. Täytteeseen voi myös halutessaan lisätä juustoa tai jotain muuta, jos haluaa siitä enemmän tahnamaisen, tai täytteen voi vaikka soseuttaa. Näin valmistettuina nämä ovat kuitenkin omasta mielestäni todella hyviä. Ohjeen otin Kasvissyöjän keittokirjasta, mutta muuntelin sitä vähän.

8-10 lettua















Letut:
5dl maitoa
2 munaa
3dl sämpyläjauhoja
1tl suolaa
1rkl öljyä

Täyte:
2 paprikaa
1 pieni kiinankaali
1rkl öljyä
1tl suolaa

Päälle:
2dl juustoraastetta

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita maito, munat, jauhot ja suola kulhossa.
















2. Pese ja pilko paprikat ja kiinankaali pieniksi. Paista öljyssä pehmeiksi ja jätä hautumaan lettujen paiston ajaksi.
















3. Paista letut öljyssä paistinpannulla.

4. Laita 2rkl täytettä jokaisen letun alakulmaan viivaksi ja kääri rullalle. Laita uunivuokaan.







5. Ripottele lopuksi juustoraastetta lettujen päälle. Paista keskitasolla 15min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti