maanantai 26. toukokuuta 2014

Ravintolapäivä 17.5.2014






Kuten kaikki varmaan tietääkin, ravintolapäivää vietettiin 17.5. Päätettiin mun siskon kanssa osallistua siihen nyt viimein, kun tarkoitus on ollu aina osallistua, mutta jotenkin ei vaan ole saanut aikaiseksi :D

Aluksi piti sitten keksiä mitä sitä oikein tarjoaisi. No, päädyttiin siihen, että jotain sellaista mitä ei tarttis syödä veitsellä ja haarukalla, taikka lusikoida. Sloganiksi muodostuikin sitten "Pientä Pyöreää Purtavaa". Menuun kuului pikkupizzoja, sekä kasvis, että jauheliha, fetapinattipiirakkaa, broileripiirakkaa ja porkkanaleivoksia. Teimme isot pellilliset piirakoita ja porkkanakakkua, josta sitten leikattiin pyöreällä muotilla sopivan kokoisia paloja. Pikkupizzat saivat myös muotonsa ko muoteista.

 






 
Siskoni on töissä Helsingissä, ja sanoi että Ruttopuisto olisi kiva paikka pitää ravintolaa, siellä kun kuulemma on aina ravintolapäivänä niin kiva tunnelma.

Koirien trimmipöytä sai toimia tarjoilupöytänä Marimekon liinan alla, auto lastattiin hirveästä määrästä ruokaa ja sitten lähdettiin. Onneksi oli sattunut niin kiva aurinkoinen sää, puisto oli jo klo 11 ihan täynnä ihmisiä, telttoja ja pöytiä.

 





Säilytyksen ja mahdollisimman hyvän hygieenisyyden hoidimme niin, että meillä oli vain pieni osa ruoista esillä, loput oli kylmälaukuissa. Itse en myöskään ollenkaan käsitellyt rahaa, eikä rahat vastaanottava siskoni käsitellyt ruokia.




Kaikki meni ihan nappiin ja ravintolapäivästä jäi tosi hyvä fiilis. Muilla pitäjillä oli ihania ja herkullisen näköisiä tarjoiluja. Osallisun kyllä ehdottomasti uudestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti