tiistai 31. toukokuuta 2011

Chicken stuffed canneloni (Kanataäytteinen Canneloni)



Teimme joskus kotitaloustunnilla canneloneja, joten kun sain vapaat kädet yhtenä päivänä ruoan suhteen, päätin tehdä canneloneja! Siskollani oli kuitenkin yksi ehto- niissä piti olla kanatäyte. Joten laitoin täytteeseen vähän kaikkea mikä tuntui hyvältä ja siskoni heitti mukaan vielä oliivitkin joista tuli kiva maku ruokaan. Canneloneissa menee aika kauan, kun täytteen joutuu lusikalla taiteilmaan pastaputken sisään, mutta maku on vaivan arvoinen! Siis kanatäytteisiä canneloneja:

24 cannelonia

800g broilerin fileesuikaleita
2dl oliivirinkuloita
3 valkosipulinkynttä
1prk fetajuustoa
200g herkkusieniä (tölkissä)
1 tomaatti
200g maust.tuorejuustoa
3dl juustoraastetta
2dl ruokakermaa
vettä




1. Paista broilerit pannulla.
















2. Pilko valkosipuli, tomaatti ja herkkusienet.







3. Lisää broilerin sekaan oliivit, pilkotut valkosipulit, feta, herkkusienet, tomaatti ja 100g tuorejuustoa. Lisää tarvittaessa vettä. Mausta ja anna hautua n.15min.







5. Täytä cannelonit niin, että työnnät täytettä esim. lusikalla putken sisään sormi putken toisessa päässä jotta täyte ei valu ulos.


6.Laita cannelonit voideltuun uunivuokaan, valele kermalla, laita loppu tuorejuusto nokareina ja ripottele juustoraastetta päälle.


























7. Paista keskitasolla 200 asteessa n.20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti