perjantai 11. marraskuuta 2011

Baltic herring steaks (Silakkapihvejä)



Isän yksi työkaveri tuo aina joka syksy meille ihan hullun määrän silakoita ja niistä pitäisi sitten aina keksiä jotain jotteivät pilaannu. Pihvit voi paistaa ihan niin, että lätkäisee sen fileen siihen pannulle ja paistaa, mutta näin valmistettuina niistä tulee omasta mielestäni parempia. Muistathan katsoa silakoiden perkuuohjeen täältä, jos sinulla on perkaamattomia kaloja. :)

Neljälle

12 silakkaa
1dl ruissihtijauhoja
0,75tl suolaa
vajaa maustemitta valkopippuria
rasvaa (paistamiseen)

1. Perkaa silakat täällä olevan ohjeen mukaisesti.
















2. Laita jauhot laakealle lautaselle.
















3. Mausta fileet.
















4. Kääntele fileet jauhoseoksessa ja paista rapeiksi pannulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti