keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Broiler pie (Broileripiirakka)


Saimme siskoni kanssa tätä piirakkaa ensimmäistä kertaa kummieni luona ollessamme. Söimme puoliksi viimeisen palan. ;) Eli, tämä oli niin taivaallista, että viimeisestä palasta oli kehkeytymässä jo riitaa. Piirakka on aika tuhtia tavaraa, mutta ei kuitenkaan mitenkään rasvaisen tai tunkkaisen makuista. Jos ei ole oliivien ystävä niin ne voi vain jättää pois, koska täytettä on muutenkin niin paljon.

ø 24cm vuokaan

1pkt Piirakkataikinaa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
400g broilerin fileesuikaleita
1prk fetakuutioita
2 munaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1pss juustoraastetta
sitr.pippuria
suolaa
currya


 
1. Voitele vuoka


2. Painele taikina tiiviisti vuoan pohjalle ja reunoille.




3. Paista broileri. Paista myös sipulit ja paprikat.



4. Sekoita munat ja tuorejuusto sipulin, paprikan ja broilerin kanssa kulhossa. Lisää fetajuusto, juustoraaste ja mausteet.


 

5. Paista 225 asteessa 30-45 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tän ohjeen ostin viikonloppuna piirakkataikinan ja broileria. Eilen olisin tehny tätä, mutta tajusin että meillä ei oo paprikaa.

    Koko viime yön näin sitten unia paprikoista, ja aamulla tajusin etten pysty miettiin mitään muuta. Tähän suruuni tein sitten risottoo ja sinne hävis ne broileritkin.

    Pitäis lopettaa tän sun blogin lukeminen kun tulee painajaisia :(
    (No ei, tää on ihana<3)

    VastaaPoista
  2. Paprikat on tosi tärkeä osa sitä piirakkaa, joten hyvä ettet vain oikaissu ja tehny sitä ilman niitä! Ihanaa että näit unta paprikoista, vaikka painajaista näitkin :) Toivottavasti näät jatkossa parempia unia, jos uneksit mun blogista :))
    <3

    VastaaPoista