lauantai 18. elokuuta 2012

Chicken & Apple cannelonies (Kana-Omena cannelonit)


Canneloneja, mitäs niistä nyt vois sanoa? No, päätin kokeilla sopisko yks pehmenevän näkönen yksinäinen omena mukaan täytteeseen ja sopihan se! Nämä siis juustokastikkeella, kun edelliset oli ilman. Kyllä niistä vaan parempia tulee :D En keittänyt näitä taaskaan, kun tää on tällänen kokeilu-meininki, että tuleeko parempia keitettynä vaiko ilman. Hyvää oli, suosittelen!
















12 kpl

½ annos juustokastiketta

12 kuivaa canneloniputkea

Täyte:

300g kanasuikaleita
1 sipuli
2 omenaa
1 valkosipulinkynsi
2,5dl ruokakermaa
currya

1. Hienonna sipuli ja murskaa valkosipulinkynsi. Kuullota öljyssä pehmeiksi.
















2. Pilko omenat kuutioiksi. Lisää sipulin joukkoon kana ja paista kypsäksi.

3. Lisää lopuksi omenat sekä ruokakerma ja hauduta kunnes omenat ovat pehmenneet. Mausta currylla.
















4. Täytä canneloniputket kanatäytteellä ja lado ne voideltuun vuokaan vierekkäin, ei päällekkäin.

5. Kaada juustokastike cannelonien päälle ja levitä se tasaiseksi. Voit vielä lopuksi ripotella juustoraastetta halutessasi.
















6. Paista 225 asteessa 25-30 min. keskitasolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti