tiistai 7. kesäkuuta 2011

B-B-Brownie


Brownie ohjeita on monenlaisia ja paljon. Niissä kaikissa yhdistyy kuitenkin mehevä suklaa, joka saa leivoksessa jäädä kosteaksi. Löysin tämän reseptin sattumalta surffaillessani netissä. Ohje oli taas englanniksi, joten esimerkiksi double creamia oli aika vaikea löytää...Tämä brownie koostuu kahdesta osasta; pohjasta ja kuorrutteesta. Se on mielestäni mainio tapa valmistaa brownieita ja näiden brownien maku on kertakaikkiaan ihana ja juuri sopivan kostea! Omilla pienillä muutoksilla ohje siis tässä:

Uunivuoallinen (n.20 palaa)



115g tummaa suklaata
100g margariinia
2 dl sokeria
2kpl munia
1tl vaniljaa
1,8dl jauhoja
1/4tl suolaa

Kuorrutus:

100g maitosuklaata
0.5dl kermaa

1. Sulata vesihauteessa suklaa&margariini
















2. Vatkaa sokeri ja munat yhteen. Lisää vanilja.






















3. Lisää jauhoja taikinaan vuorotellen suklaa-margariini-seoksen kanssa.
















4. Lisää suola. Kaada voideltuun vuokaan.

















5. Paista uunin keskitasolla 175 astessa 20-25 min. Jäähdytä.
















6. Valmista kuorrutus. Sekoita suklaa ja kerma vesihauteessa ja kaada pohjan päälle.
















7. Pistä jähmettymään kylmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti